KÖVETKEZŐ FELLÉPÉSÜNK

Debrecen, Lovarda
2014-12-28 | 19:30
További koncertdátumainkat
megtekintheted a naptárban

TURNÉ '14 --- Kecskemét

2014 oktober 02 csütörtök

A TURNÉ '14 következő állomásának szombaton, Kecskemét főtere biztosít helyszínt. Bízunk benne, hogy nagyon-nagyon sokan jöttök ki a főtérre. Egyet ígérhetünk nektek: Mi mindannyian ott leszünk és várunk rátok !

Találkozunk szombaton KECSKEMÉTEN !

Bővebben

KENGYEL - IDŐPONTVÁLTOZÁS!!!

2014 szeptember 14 vasárnap

Ezúton szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy az Országos Meteorológiai hivatal által kiadott riasztás és a lehetetlen időjárás miatt a mai kengyeli koncert új időpontban, 2014. szeptember 26-án kerül megrendezésre.
Megértésetekben bízva, 2014. szeptember 26-án 19.00 órai kezdettel a Pataky Művek, 20.00-tól pedig mi várunk benneteket !

Bővebben

EDDA Művek TURNÉ '14 ---- Zalaegerszeg - Miskolc - Salgótarján - Rudabánya - Békés

2014 szeptember 02 kedd

Májusban a rossz időjárási körülmények miatt elmaradt a zalaegerszegi koncert. Nagyon bízunk benne, hogy holnap mindent bepótolhatunk. Várunk benneteket a VII. Belvárosi Szüret és Zalai Teríték Bor- és Gasztrofesztiválon !!! Amikor az első akkordokat meghalljátok biztosak vagyunk benne, hogy "Azt mondják körülötted, nahát neked véged, befűztek felcsavartak, de Te nem is érzed !"

Csütörtökön Miskolcon a Borsodi jóvoltából találkozunk a Miskolci Sörfesztivál, MISKOLC színpadán ! Készüljetek egy Miskolchoz méltó koncertre, Mert a vérünk "százezerrel száguld, rohan, éget..."

Pénteken Salgótarjánban a III. Salgótarjáni BÁNYARÉM Fesztivál és III. Palóc Pálinka Ünnep keretein belül találkozhatunk ! "... az ilyen lángolás..." Salgótarjánban sem érhet véget...

Szombaton Rudabányán a Városünnep rendezvény keretein belül várunk benneteket ! "S ha mindez túl sok vagy túl kevés érte..."

Vasárnap pedig Békésen zárjuk a hetet, várhatóan énekléssel, zenével, éjszakába nyúló Rock 'n Rollal !!! Békésen "Ráteszünk egy lapáttal, hogy mindenki értse !!!"

Bővebben

Ajánló

Ajánló

Hírek Archívuma

Ugrás a hírekhez

ESEMÉNYNAPTÁR

Ugrás a naptárhoz